طرح جهاد سلامت (2) که به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ونیروی دریایی سپاه پاسداران ودیگر سازمانهای اجرایی استان فارس از روز اول خرداد ماه در محل پارک باغ نارنجی محله سعدی شروع به کار کرده بود ،بعد از ظهر روز سوم خرداد ماه به کار خود پایان داد.
 به گزارش روابط عمومی مرکزمدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی فارس این طرح که در قالب بیمارستارن سیاردانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین بخشی از سازه بیمارستان صحرایی نیروی دریایی سپاه و با حضور نیروهای درمانی دانشگاه علوم پزشکی شامل پزشکان متخصص،عمومی وپیراپزشکان دوره دیده راه اندازی شده به ارائه خدمات تخصصی رایگان پرداخت.
در این طرح 3 روزه به بیش از2300نفر از مردم محروم منطقه سعدی شیراز خدمات پزشکی تخصصی و عمومی ارائه شد همچنین اتاق عمل سیار ستاد حوادث دانشگاه در طرح جهاد سلامت (2) با حضور تیم جراحی42 عمل انجام داد.بیش از 1700 مورد خدمات بهداشتی و فرهنگی، بیش از 600 مورد ارائه خدمات بیمه رایگان و حدود 800 مورد خدمات پاراکلینیکی شامل رادیولوژی،آزمایشگاه،سونوگرافی و اکو کاردیو گرافی انجام شد.

محمد رضا رستگار تصریح کرد در اجرای این طرح نیروی دریایی سپاه پاسداران ،استانداری،فرمانداری،نیروی انتظامی،بسیج،شهرداری،سازمان پسماند،آتش نشانی،مخابرات،آبفا،شرکت برق،سازمانهای بیمه گراداره ترافیک صداوسیمای مرکز فارس،روزنامه های محلی،خبرگزاری هاو... با دانشگاه علوم پزشکی همکاری داشته اند.
وی خاطر نشان کرد در این طرح ،خدماتی مانند بهداشت روان و خانواده ،مشاوره در امور فقهی و مذهبی و قصه درمانی نسبت به طرح جهاد سلامت یک اضافه شد و امیدواریم در طرح های بعدی بتوانیم خدمالت بیشتری به مردم مناطق محروم ارائه نماییم .
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1390-3-4 13:20        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ