آمبولانس مراقبتهای ویژه نوزادان اورژانس 115 فارس جان یک نوزاد یک روزه را نجات داد

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فارس،نوزاد یک روزه ای که در کازرون دچار مشکل تنفسی و اختلال هوشیاری شده بود و نیاز به بخش مراقبتهای ویژه داشت ، با اعزام آمبولانس مراقبتهای ویژه نوزادان (M.N.ICU) به این شهر و انتقال نوزاد به شیراز ،با ارائه خدمات ویژه درمانی در بین راه جان این نوزاد را نجات داده و موجب شادی خانواده وی گشتند.
این آمبولانس که جزو اولین آمبولانسهای مراقبت ویژه نوزادان در کشور میباشد،اواخر سال 1389 و به همت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اورژانس 115 فارس به بهره برداری رسید.
دکتر کامران فیروزی سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فارس در این خصوص گفت:این آمبولانس به تجهیزات پیشرفته ای مجهز شده است که در یک بخش مراقبتهای ویژه نوزادان انتظار میرود موجود باشد،تجهیزاتی مانند ،انکوباتور جهت گرم نگاه داشتن نوزاد در طول مسیر،دستگاه سنجش اکسیژن خون،دستگاه تهویه مصنوعی،الکترو شوک ،حتی وسایل لازم جهت انجام زایمان و دیگر دستگاه های مورد نیاز.
وی ابراز امیدواری کرد که با همت مسئولین دانشگاه با توجه به اهمیت مبحث سلامت مادران و نوزادان در آینده امکان بکارگیری تعداد بیشتری آمبولانس مراقبتهای ویژه نوزادان فراهم گردد.
لازم به تذکر است که در حال حاضر در استان یکدستگاه از این آمبولانس فعال میباشد که در شیراز مستقر بوده و در صورت نیاز با پرسنل آموزش دیده به هر نقطه از استان اعزام میشود.
این آمبولانس تا کنون جان 13 نوزاد را در بخشهای مختلف استان نجات داده است.

(عکسهای مربوط به این خبر در سایت اورژانس 115 فارس قابل دسترسی میباشد)
روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی

بروزآوري : 21/3/1390-11:16