برگزاری کلاس اصول حاکمیت بالینی
Clinical Governance))

در تاریخ 29 خرداد ماه کلاس اصول حاکمیت بالینی Clinical Governance)) با حضور جناب آقای دکترنیما فداکار معاون محترم مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین مدیران اورژانس 115 فارس در محل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این مرکز معاون مدیر درمان دانشگاه در این خصوص گفت: مبحث حاکمیت بالینی که مفهوم اصلی و مهم آن تعهد و ایجاد آن در پرسنل میباشد،باعث عملکرد مناسب و خدمت رسانی کامل با کمترین میزان اشتباه به مددجویان میشود.دکتر فداکار تصریح کرد : اصول و قواعد حاکمیت بالینی موارد جدیدی نیستند و چه بسا بخشهایی از آن در بعضی سیستم های بیمارستانی اجرا میشود،اما باید به آن نظم داده شود و نظر به اینکه مبحث حاکمیت بالینی مختص امور درمانی میباشد میتواند به بهبود عملکرد در این سیستم منجر شود.

بروزآوري : 10:00-31/3/1390-ابراهيم نيا

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1390-3-31 9:57        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ