برگزاري كارگاه آموزشي مديريت بحران ويژه  دانشجويان علوم پزشكي

ظهر روز پنجشنبه مورخ 20/3/89 كارگاه آموزشي مديريت بحران ويژه دانشچويان علوم پايه پزشكي و پيرا پزشكي دانشگاه علوم پزشكي شيراز توسط مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي فارس در سالن آموزش مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي فارس واقع در پايگاه حضرت شاهچراغ  دوكوهك برگزار گرديد ، در اين كارگاه آموزشي پس از تلاوت قرآن مجيد ، دكتر زحلي نژاد به معرفي ترياژ و نحوه انجام آن در هنگام بروز بحران پرداخت كه شامل آشنايي با مفاهيم ترياژ ، كارت و كيف مربوط به آن و همچنين چگونگي انجام ترياژ مصدومين حادثه بود.

سپس دكتر فلاحتي براي آشنايي دانشجويان به تشريح عملكرد تعدادي  از تجهيزات اورژانس پرداخت و بنحوه استفاده از تجهيزات مناسب اورژانس براي بيماران بسته به شرايط آنان را به دانشجويان آموزش دادند.

در پايان كلاس دكتر مراديان جهت آشنايي بيشتر دانشجويان با بحران و نحوه برخورد استاندارد با آن به بررسي قسمتهايي از چند فيلم پرداخت و نكاتي را كه در فيلم ها قابل توجه بود متذكر شد و به نكاتي كه در فيلم ها مورد توجه قرار نگرفته بود اشاره نمود.

پس ار اتمام كلاس مانور فرضي يك حادثه تصادف با 22 مصدوم فرضي در محوطه پايگاه با مديريت پرسنل اورژانس و استفاده از دانشجويان به عنوان نيروهاي عملياتي برگزار  گرديد ، مانور شامل مراحل زير بود:

1- ترياژ اوليه مصدومين با توجه به ميزان مصدوميت بوسيله روبان هاي رنگي استاندارد .

2- انتقال مصدومين به منطقه ترياژ.

3- تكميل كارت ترياژ .

4- و در نهايت انتقال مصدومين به ترتيب اولويت بندي تعريف شده به بيمارستان فرضي  .

پس از اتمام مانور نقاط قوت و ضعف در نحوه انجام مراحل مختلف مانور بررسي گرديد .

اين هم عكس يادگاري شركت كنندگان در پايان كارگاه.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1389-3-25 14:19        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ