پذيرفته شدن طرح سامانه هشدار سريع دانشگاه علوم پزشكي شيراز توسط سازمان بهداشت جهاني (WHO)

تدوين سامانه هشدار سريع در حوزه بهداشت و درمان ، پروژه اي بود كه با همكاري وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و سازمان بهداشت جهاني (WHO) آغاز شده و با توجه به توانمندي دانشگاه علوم پزشكي فارس به مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي اين دانشگاه واگذار شد . اين مركز حدود يكسال و نيم با بررسي فرآيندهاي موجود در كليه دانشگاهها و ارزيابي شرايط موجود در دنيا ، طرح بهينه اي تدوين نموده و به وزارتخانه متبوع ارائه داد . اجراي اين طرح با هدف اطلاع رساني سريع حوادث باعث مي شود به محض وقوع حادثه در كمترين زمان ممكن مسئولين ، نيروهاي عملياتي و تجهيزات لازم آماده ارائه خدمات باشند و در نتيجه ميزان آمادگي حوزه سلامت در پاسخ به حوادث غيرمترقبه افزايش يابد .
خوشبختانه با وجود اينكه سطح استاندارد دستورالعمل ها در سازمان بهداشت جهاني بالا است اين طرح توسط WHO  تاييد شده و بزودي در كليه دانشگاههاي علوم پزشكي كشور مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت .

تاریخ بروز آوری : 21/3/89

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1389-3-25 14:19        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ